Localitati Cluj
Cluj
Turism Cluj
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Hotel Confort 3*

Adresa contact:
Cluj Napoca, Romania
Calea Turzii, nr. 48
Telefon: +40264-598-410
Fax: +40264-592-020
Email: rezervare@hotelconfort.ro
Web: http://http://www.hotelconfort.ro/
Descriere:
Cu o arhitectura moderna, hotelul este usor accesibil turistilor; Calea Turzii reprezinta o artera de circulatie de maxima importanta, fiind una din portile de intrare ale orasului (E60).
Prin pozitionarea sa, hotelul prezinta mari avantaje datorita distantei scurte fata de centrul orasului, la circa cinci minute.
Hotelul Confort dispune de 27 spatii de cazare, totalizand 51 de locuri clasificate la categoria trei stele. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu grup sanitar propriu, camerele avand urmatoarele dotari: TV color (inclusiv TV cablu), telefon international, minibar. Hotelul dispune de restaurant-bar, de categoria I. Parcarea hotelului este pazita si gratuita. Servicii oferite de hotel: room-service, spalatorie-calcatorie, fax, copiator, internet, servicii postale, rezervari bilete, curierat, informatii utile.
Din categoria single, Hotel Confort va pune la dispozitie 3 camere dotate cu baie proprie, televizor color, telefon cu acces direct international si minibar.
Destinate in general pentru doua persoane, confortul conferit de cele 11 camere double se ridica la nivelul celor mai inalte exigente. Paturile sunt suficient de incapatoare pentru a va oferi satisfactie si multumire pe intreaga perioada a sederii dumneavoastra in hotelul nostru.
Camere cu pat matrimonial, deosebit de spatioase, se ridica la nivelul celor mai inalte exigente. Senzatia de confort si atmosfera placuta sunt garantate.
Piesa de rezistenta a hotelului o reprezinta cele doua apartamente complet utilate pentru a satisface cele mai exigente gusturi si preferinte ale clientilor nostri. Baia proprie, telefonul cu acces direct international, minibarul, televizorul color cu peste 30 de canale din Romania si strainatate, room service intre orele 7,00 si 24,00, sunt doar cateva din facilitatile oferite pe perioada sederii dumneavoastre in aceste apartamente.

Restaurant - categoria I
Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 50 de locuri,ofera o ambianta placuta, intima,intr-un spatiu modern, fiindu-va accesibila atat bucataria traditionala romaneasca, cat si cea internationala. Tototdata, sala restaurantului se preteaza cu succes la mese festive, miniconferinte, intruniri.

Bar - categoria I
Avand o capacitate de 30 de locuri, acesta ofera discretie si garanteaza petrecerea unor clipe placute.


Cauta in Cluj
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Pensiuni
Vila Continental
Vila Vladeasa
Pensiunea Casa Alexandra
Monica House
Invatamant
LICEUL TEORETIC OCTAVIAN GOGA
SCOALA CU CLASELE I-VIII ANDREI SAGUNA
SCOALA CU CLASELE I-VIII AVRAM IANCU
SCOALA CU CLASELE I-VIII GEORGE BARITIU
SCOALA CU CLASELE I-VIII HOREA, CLOSCA SI CRISAN
COLEGIUL NATIONAL MIHAI VITEAZUL
GRUPUL SCOLAR DE ARTE SI MESERII DR. I. RATIU
Telefoane utile
Politia
Jandarmeria
Salvare
Biblioteci
BIBLIOTECA ORASENEASCA GHERLA
BIBLIOTECA ACADEMIEI DE ARTE VIZUALE ION ANDREESCU
BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE
BIBLIOTECA DE ASTRONOMIE
BIBLIOTECA MUNICIPALA DEJ
Banci
BCR BCR Piata 1 Mai
BCR BCR Praktiker Cluj
BCR BCR SJ Cluj
BCR BCR Somes
BCR BCR Unirii
BCR BCR Zorilor
BANCA TRANSILVANIA Centrala Cluj
Lista strazi
lmn
opq
rst
#ab
cde
fgh
ijk

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
Īn partea nord-vestică a Romāniei, īn centrul Transilvaniei, īn bazinul Someşului Mic.

Vecini
La nord: Judeţul Maramureş, la nord-vest: Judeţul Sălaj, la est: Judeţul Bistriţa-Năsăud, la vest: Judeţul Bihor, la sud: Judeţul Alba.

Suprafaţă
6.674 km2 (respectiv 2,8% din teritoriul ţării).

Populaţie
727.000 locuitori.

Oraşe
Cluj-Napoca, resedinţă de judeţ, cu 330.000 locuitori, principal centru industrial şi cultural al ţării, pe terasele Someşului Mic, cu un trecut glorios reflectat īn vechile sale clădiri şi străzi, dar şi un prezent pe m.. citeste mai mult